Scroll down

Persondatapolitik

Hvem er vi?

Denne hjemmeside du besøger, ejes og drives af Kongeåhaven 1 ApS (CVR-nr.:40352716) og Kongeåhaven 2 ApS (CVR-nr.: 40352775), Reesens Vej 2, 6800 Varde. Når vi bruger dine personlige oplysninger på vores hjemmeside, eller vi leverer vores tjenester til dig, er Kongeåhaven din dataansvarlige, og den du kan kontakte.


Hvornår og til hvilket formål indsamler vi dine personlige oplysninger?

Vi indsamler dine personlige oplysninger, når du giver dem til os ved at acceptere cookies, herunder når du kommunikerer med os via e-mail eller andre kanaler; når du anmoder om, at vi sender dig oplysninger vedr. bygge- og boligprojekter; og når du anmoder os om, at kontakte dig vedr. bygge- og boligprojekter.

 

Hvad behandler vi?

Ved behandling af cookies

Når du interagerer med vores hjemmeside, behandler vi cookies med det formål, at hjemmesiden er funktionel, kan optimeres og kan anvendes til statistik. Behandling af cookies foretages med dit samtykke.

Du finder flere oplysninger om denne praksis i afsnittet "Cookies og pixel tags" nedenfor.

 

Ved tilmelding til ”kontakt mig vedrørende projektet”

Tilmelder du dig funktionen ”kontakt mig vedrørende projektet” behandler vi dine personoplysninger med det formål at give dig markedsføringsmateriale i forhold til det valgte projektbyggeri. Behandling af personoplysninger ved tilmelding til funktionen ”kontakt mig vedrørende projektet” foretages med dit samtykke.

 

Ved køb af et projektbyggeri

Har du købt et projektbyggeri behandler vi udelukkende dine personoplysninger til det formål at kunne opfylde købsaftalen som sælger.

Behandling af personoplysninger ved køb af et projektbyggeri foretages med henblik på opfyldelse af købsaftale med dig og give dig relevante servicemeddelelser.

 

Hvad indsamler vi fra andre kilder?

Vi modtager oplysninger om dig fra ejendomsmæglere når du køber et projektbyggeri. De oplysninger vi modtager er almindelige personoplysninger, herunder navn, kontaktoplysninger, adresse og andre oplysninger relevante for det konkrete projektbyggeri. Oplysningerne vi modtager styres af persondatapolitikker hos den relevante ejendomsmægler eller projektselskab.

 

Endelig modtager vi også oplysninger om dig fra finansinstitutter og myndigheder i forbindelse med du køber et projektbyggeri. De oplysninger vi modtager er almindelige personoplysninger, herunder navn, kontaktoplysninger, adresse og andre oplysninger relevante for det konkrete projektbyggeri. Oplysningerne vi modtager styres af persondatapolitikker hos dit finansinstitut og af persondatapolitikker hos den relevante myndighed.

 

Hvordan deler vi dine oplysninger?

Vi sælger ikke, udlejer ikke eller på anden måde deler dine personlige oplysninger med andre for deres uafhængige brug, undtagen som udtrykkeligt beskrevet i denne persondatapolitik eller med din forudgående tilladelse.

Vi deler dine personlige oplysninger med vores leverandører der udfører tjenester på vores vegne, f.eks. hosting tjenester, e-mail tjenester, analyse tjenester og leverandører af informationsteknologi. Uanset hvor dine personlige oplysninger bruges af os eller af leverandører, der udfører sådanne tjenester på vores vegne, træffer vi passende foranstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger.

Vi vil også dele dine personlige oplysninger, når det kræves af lovgivningen.

 

Hvornår sletter vi dine data?

Vi opbevarer ikke dine personlige oplysninger længere, end det er nødvendigt for at opfylde de formål, som vi indsamlede oplysningerne til, eller så længe som det er krævet, for at vi kan overholde vores juridiske forpligtelser overfor dig eller tilsvarende sikre vores rettigheder.

For markedsføringssamtykker sletter vi dine personoplysninger 5 år efter sidste kontakt til dig i forhold til det konkrete markedsføringssamtykke.

For materiale vedrørende projektbyggerier sletter vi dine personoplysninger 5 år efter afslutningen af det regnskabsår, hvori projektbyggeriet blev overtaget (regnskabsår = 1/1 til 31/12) – ved uenighed kan slettefristen udvides op til 10 år.

 

Cookies og pixel tags

På vores hjemmeside bruger vi en række metoder, som fx cookies og pixel tags.

Tredjemand kan også indsamle oplysninger gennem hjemmesiden ved hjælp af cookies, tredjemandsplugins og -widgets. Disse tredjemænd indsamler oplysningerne direkte fra din internetbrowser, og behandlingen af oplysningerne er underlagt deres egen privatlivspolitik.

Vi bruger som udgangspunkt to kategorier af cookies på vores hjemmeside:

Funktionelle: Disse cookies er nødvendige for hjemmesidens grundlæggende funktionalitet, og er derfor altid aktiveret. Funktionelle cookies gør blandt andet, at du bliver husket, mens du browser rundt på vores hjemmeside i en enkelt session eller fra gang til gang, hvis du ønsker dette. De gør købsprocessen mulig, og hjælper i forbindelse med sikkerhedsproblemer og overholdelse af regler.

Performance: Performance-cookies giver os mulighed for at forbedre funktionaliteten af vores hjemmesiden ved at følge brugen deraf. I nogle tilfælde forbedrer disse cookies vores behandlingstid i forbindelse med din anmodning og giver os mulighed for at huske dine hjemmesideindstillinger. Deaktivering af performance-cookies kan forringe de skræddersyede anbefalinger og hjemmesidens ydeevne.

Nedenfor kan du se, hvilke cookies hjemmesiden bruger, til hvilke formål de enkelte cookies bruges, hvem der sætter den enkelte cookie og hvor længe cookies opbevares på dit udstyr:

                                                                        

Navn Formål Ansvarlig (dataejer) Type

_ga

Performance cookie til statistik.

Registrerer et unikt Google Analytics ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

Data sendes til Tyskland.

kongeaahaven.dk

HTTP

Slettes efter 2 år

_gid

Performance cookie til statistik. Registrerer et unikt Google Analytics ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

 

Data sendes til Tyskland.

kongeaahaven.dk

HTTP           

Slettes efter 1 dag

_gat              

Performance cookie til statistik. Anvendes af Google Analytics til at regulere hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren.

Data sendes til Tyskland.

kongeaahaven.dk

HTTP           

Slettes efter 1 dag

agreed_cookies

Performance cookie vedr. brugeroplevelse. Sættes når den besøgende har accepteret cookies til at forhindre cookie-popup’en i at blive vist igen.

 

kongeaahaven.dk

HTTP           

Slettes efter 3 måneder

has_js

Performance cookie vedr. brugeroplevelse.  Bliver sat for at kunne sikre en alternativ løsning til brugere der ikke benytter javascript. 

kongeaahaven.dk

Pixel

Slettes efter hver session

                     

Hvis du ikke ønsker, at vi sætter eller læser cookies på dit udstyr, så har du mulighed for at fravælge cookies i din webbrowser. Det kan du gøre i internetindstillingerne på hver af dine browsere og enheder.

Du kan også vælge at få din computer til at advare dig, hver gang der sendes en cookie, eller du kan vælge at deaktivere alle cookies. Alle browsere er lidt forskellige, så kig i din browsers hjælpefunktion for at finde den rigtige måde at ændre dine cookieindstillinger på.

 

Hvordan sikrer vi dine oplysninger?

Vi vælger at bruge leverandører, der implementerer sikkerhed i overensstemmelse med branchepraksis for god it-sikkerhed, og vi bruger krypteret datakommunikation, når vi overfører følsomme personoplysninger.

Dette omfatter, når det er nødvendigt, hensigtsmæssigt og muligt, at få skriftlige forsikringer fra tredjeparter der har adgang til dine personlige oplysninger, hvori de skal garantere at de vil beskytte dataene med sikkerhedsforanstaltninger, der er udformet til at give et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau.

Imidlertid kan intet informationssystem være 100% sikkert. Så vi kan ikke garantere den absolutte sikkerhed for dine oplysninger. Desuden er vi ikke ansvarlige for sikkerheden, ved de oplysninger du sender til os via netværk som vi ikke kontrollerer, herunder internet og trådløse netværk.

 

Hvad er dine rettigheder?

Hvis du ikke længere ønsker at modtage markedsføring fra os, kan du enten bruge de frameldings funktioner, som er fremhævet i den seneste kommunikation modtaget fra os, eller du kan kontakte os ved at sende os en e-mail ved hjælp af kontaktoplysningerne nedenfor.

Du har ret til at få opdateret eller rettet dine oplysninger, hvis disse ændres eller hvis du mener, at oplysninger vi har samlet om dig er unøjagtige.

Du kan også bede os om adgang til at se hvilke personlige oplysninger vi har om dig, og du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personlige oplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

Du kan også anmode os om at standse eller begrænse vores brug af dine personlige oplysninger. Samtidig kan du også anmode om at få slettet dine personlige oplysninger, medmindre vi har en ret eller pligt til fortsat at opbevare disse.

Anmoder du om at standse, begrænse eller få slettet dine personlige oplysninger, kan dette indebære, at vi ikke længere kan levere markedsføring til dig.

Skulle der opstå et sikkerhedsbrud vil vi informere de relevante databeskyttelsesmyndigheder og informere dig om bruddet, hvis dette vil medføre en høj risiko for dine rettigheder og din frihed.

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores brug af dine personlige oplysninger. Hvis du vil diskutere eller udøve de rettigheder du måtte have, kan du altid kontakte os.

 

Sådan kontaktes vi

Hvis du gerne vil kontakte os med spørgsmål om vores persondatapolitik og udøve dine rettigheder, eller hvis du blot vil udelukkes fra at modtage markedsføring fra os, kan du bruge en af ​​følgende muligheder:
- Alm. post – Reesens Vej 2, 6800 Varde
- E-mail – info@reka.dk

I din henvendelse bedes du angive din identitet, og hvad din forespørgsel angår. Vi vil anmode dig om at dokumentere din identitet hvis dette ikke fremgår med tilstrækkelig tydelighed i din første henvendelse.

 

Ændringer i persondatapolitik

Fra tid til anden kan vi ændre denne persondatapolitik for at imødekomme nye teknologier, industripraksis, lovkrav eller andre formål. Vi meddeler dig via e-mail og på vores hjemmeside, hvis disse ændringer er væsentlige, og hvis det kræves af gældende lovgivning vil vi indhente dit samtykke.

 

Lovvalg og jurisdiktion

Brugen af ​​vores hjemmeside er underlagt dansk ret, og eventuelle tvister vedrørende eller som følge af brugen af ​​vores hjemmeside skal afgøres af domstole i Danmark.