Scroll down

Nordisk arkitektur i grønne omgivelser

De attraktive boliger i Kongeåhaven er tegnet med udgangspunkt i en moderne nordisk byggestil, hvor facadernes teglsten fremstår i lyse eller mørke nuancer, som sammen med de mørke tegltage giver et flot og tidløst udtryk. 

Din nye bolig i Kongeåhaven bliver opført i kvalitetsmaterialer med en planløsning, der giver maksimal udnyttelse af alle boligens kvadratmeter. Foruden et lyst og rummeligt soveværelse byder alle boligerne på 2-4 værelser, så her er plads til hele familien, og måske et gæsteværelse, kontor eller aktivitetsrum. Boligerne er forskellige i både størrelse og indretning, så du vil kunne finde et hus, der matcher dine ønsker og drømme. 

Alle boligerne i Kongeåhaven får et lavt varmeforbrug og de valgte materialer kræver et minimum af vedligeholdelse, så du får tid til alt det, der betyder noget for dig. 

Sæt dit eget præg 

Ved et køb tidligt i processen (før boligerne er bygget) kan du være med til at bestemme materialer ud fra et stort udvalg af kvalitetsmaterialer. På den måde har du mange muligheder for at vælge inventar til køkken/bad, gulvbelægning, lofter og farver på overflader og dermed sætte dit helt eget præg på din drømmebolig. 

God plads til hygge med familien

I Kongeåhaven får du perfekte rammer til afslapning. 

I alle boliger ligger stuen i forbindelse med husets dejlige køkken-alrum, så familien har mulighed for at være sammen, mens de daglige gøremål udføres eller slappe af med en god bog i sofaen, mens aftensmaden simrer i køkkenet. 

De store vinduespartier giver masser af lys i både stue og køkken-alrum, og gør det muligt at nyde udsigten til haven fra hele rummet. Her er plads til fællesskab med hele familien omkring spisebordet og gode indretningsmuligheder i den lyse og rummelige stue. De varme toner i egetræsgulvene tilfører rummet karakter og understreger hyggen.

Rammen om det gode familieliv

Det store lyse køkken-alrum er det naturlige samlingspunkt for hele familien. 

Fornemmelsen af lys og luft forstærkes af rummets store vinduespartier. Samtidig byder rummet på direkte adgang til terrasse og have, så måltiderne nemt kan nydes udenfor, når vejret er til det. 

Den minimalistiske stil er tydelig i køkkenet, hvor hvide køkkenelementer med lige rene linjer og en mørk bordplade skaber et tidløst udtryk. Her er plads til samvær med hele familien i det lyse og rummelige køkken-alrum. 

Gør badet til en oplevelse

Nyd det daglige bad i boligens stilrene badeværelse, hvor de hvide elementer med greb og den helstøbte vask understreger det lyse, tidløse design. 

Væggene er glatte og hvide med en lysegrå flise på gulvet og på væggene i brusenichen som skaber en moderne og harmonisk sammensætning, hvor du har rig mulighed for at tilføre dine egne detaljer til indretningen. 

I nogle af boligerne i Kongeåhaven er det muligt at vælge en planløsning, hvor det ene af husets to badeværelser ligger i forlængelse af soveværelset. Her kan du nyde fordelene ved at have en helt privat voksenafdeling - hver dag. 

Circle

Find en bolig der matcher jeres ønsker og behov

Ledige

Reserverede

Solgte

Få overblik over Kongeåhaven  i vores katalog

Download katalog