Scroll down

Nordisk arkitektur i grønne omgivelser

De attraktive boliger i Kongeåhaven er tegnet med udgangspunkt i en moderne, nordisk byggestil, hvor facadernes teglsten i lyse eller mørke nuancer – sammen med de mørke tegltage – giver et flot og tidløst udtryk.

Boligerne bliver opført i kvalitetsmaterialer og med en planløsning, der giver maksimal udnyttelse af alle boligens kvadratmeter.

Foruden et rummeligt køkken/alrum med to skønne ovenlysvinduer byder alle boligerne på en dejlig stue, et lyst og rummeligt soveværelse og to værelser. Her får du god plads til hele familien – og måske et gæsteværelse, kontor eller aktivitetsrum.

Alle boligerne har loft til kip i køkken/alrum – men er derudover forskellige i både størrelse og indretning, så du finder nemt et hus, der matcher dine ønsker og drømme.

Kongeåhaven er for dig, der drømmer om en moderne bolig med et lavt varmeforbrug og et minimum af vedligeholdelse – så får du tid til alt det, der betyder noget for dig.
 

Sæt dit eget præg 

Ved et køb tidligt i processen kan du være med til at bestemme materialer ud fra et udvalg af kvalitetsmaterialer. På den måde har du mange muligheder for at vælge inventar til køkken/bad, gulvbelægning, lydlofter og dermed sætte dit helt eget præg på din drømmebolig.

God plads til hygge med familien

I Kongeåhaven får du perfekte rammer til afslapning. 

I alle boliger ligger stuen i forbindelse med husets dejlige køkken-alrum, så familien har mulighed for at være sammen, mens de daglige gøremål udføres eller slappe af med en god bog i sofaen, mens aftensmaden simrer i køkkenet. 

De store vinduespartier samt ovenlys giver masser af lys i både stue og køkken-alrum, og gør det muligt at nyde udsigten til haven fra hele rummet. Her er plads til fællesskab med hele familien omkring spisebordet og gode indretningsmuligheder i den lyse og rummelige stue.

De varme toner i egetræsgulvene tilfører rummet karakter og understreger hyggen.

Rammen om det gode familieliv

Det store lyse køkken-alrum er det naturlige samlingspunkt for hele familien. 

Fornemmelsen af lys og luft forstærkes af rummets store vinduespartier. Samtidig byder rummet på direkte adgang til terrasse og have, så måltiderne nemt kan nydes udenfor, når vejret er til det.

Den minimalistiske stil er tydelig i køkkenet, hvor hvide køkkenelementer med lige rene linjer og en mørk bordplade skaber et tidløst udtryk. Her er plads til samvær med hele familien i det lyse og rummelige køkken-alrum.


Fælleshus i Kongeåhaven

Fælleshuset opføres i samme flotte stil som den øvrige bebyggelse i Kongeå- haven, og er indrettet med et stort lyst forsamlingslokale med plads til 50 personer.

Køkkenet er stort rummeligt og indrettet med 2 opvaskemaskiner, 2 køle- fryse- skabe og 2 ovne, så der er rig mulighed for at have større arrangementer til spisning.

Derudover er der et indbydende gæste- værelse med dobbeltseng og skabe, samt et badeværelse og et wc.

Fælleshuset er eksklusivt for beboerne i Kongeåhaven.

Gør badet til en oplevelse

Nyd det daglige bad i boligens stilrene badeværelse, hvor de hvide elementer med greb og den helstøbte vask understreger det lyse, tidløse design. 

Væggene er glatte og hvide med en lysegrå flise på gulvet og på væggene i brusenichen, som skaber en moderne og harmonisk sammensætning, hvor du let kan tilføre din egen stil til indretningen.

Alle boliger i Kongeåhaven har to badeværelser, hvoraf det ene badeværelse ligger i forlængelse af soveværelset. Her kan du nyde fordelene ved at have en helt privat voksenafdeling – hver dag.

Circle

Find en bolig der matcher jeres ønsker og behov

Ledige

Reserverede

Solgte

Få overblik over Kongeåhaven  i vores katalog

Download katalog