Scroll down

Velkommen til
en nemmere hverdag

Kongeåhaven ligger i naturskønne Nivå i Fredensborg Kommune, som byder på optimale rammer for den moderne familie og alle, der ønsker et aktivt liv med en gåtur ved søen, i skoven eller vil mærke stemningen på havnen.

Her bor du tæt på skole, daginstitutioner, foreningsliv og aktiviteter.

 

 

0,3 km Skole / Privatskole (via viadukt)
0,5 km Busstop
0,8 km Motorvej
1,4 km Børnehave / Vuggestue
2,0 km Nivå Bymidte
2,0 km Indkøb (Netto)
2,0 km Caféliv
2,3 km Nivå St. (30 min. til KBH.)
2,5 km Idrætscenter / Foreningsliv
2,8 km Nivå Golf Klub
3,2 km Nivå lystbådehavn
3,7 km Nivå Strandpark
4,5 km Gymnasium (NGG)
8,7 km Svømmehal
10,0 km Fredensborg Slotshave
10,5 km Sjælsø
10,8 km Esrum Sø
15,4 km Store Dyrehave
31 km København K

Mange muligheder i Nivå

Kongeåhaven ligger godt placeret for dig, der har et ønske om at være tæt på naturen med nem adgang til by, havn og fællesskab. Her er det muligt at dyrke både familielivet og foreningslivet. Der er mange muligheder for et aktivt liv indenfor rækkevidde. 

Stisystemet omkring Kongeåhaven er forbundet med skole, indkøb og resten af Nivå via en viadukt under Kongevejen. Det giver en nem og sikker hverdag for hele familien, hvor børnene trygt kan cykle til og fra legekammerater og fritidsaktiviteter.

Når mørket falder på, lyser gadelygterne området og stierne op, så det er rart og trygt at færdes – for hele familien.

Lige ved vandet

Nivå lystbådhavn er en smuk og idyllisk havn mellem Sletten Havn og Rungsted Havn. Der er plads til 926 både, og lige ved havnen ligger en meget børnevenlig strand.

Daginstitutioner og skoler 

Du får nem adgang til daginstitutioner med en bolig i Kongeåhaven. Fredensborg Kommune byder på ikke mindre end 12 vuggestuer, 17 børnehaver og 6 folkeskoler. Nivå Skole, privatskolen Per Gyrum Skolen og Nordsjællands Grundskole og Gymnasium samt HF ligger ligeledes tæt på. 

Aktiv fritid

Du kommer let til at leve et aktivt liv med sport og motion i Nivå. Her er mange idrætsforeninger og sportsklubber at vælge imellem, som bl.a. tilbyder vandski, tennis, golf, ridning, boksning, fodbold, gymnastik og cykling. Mulighederne er mange! 

Restauranter

Uanset om du er til middag i vandkanten på Nivå Havn, en hurtig pizza eller sushi derhjemme, finder du det i Nivå. Her er både restauranter og take away steder for enhver smag, så du kan springe madlavningen over eller tilbringe en aften ude. 

Natur og kultur

Kongeåhaven er et godt udgangspunkt for udflugter, for lokalområdet byder på flere kulturelle oplevelser. Sug ny inspiration til dig på det verdensberømte kunstmuseum Louisiana, mærk historiens vingesus ved Fredensborg Slot eller tag på en skøn spadseretur i Dyrehaven. 

Circle

Find en bolig der matcher jeres ønsker og behov

Ledige

Reserverede

Solgte

Velkommen til en nemmere hverdag

Kongeåhaven ligger i naturskønne Nivå i Fredensborg Kommune, som byder på optimale rammer for den moderne familie og alle, der ønsker et aktivt liv med en gåtur ved søen, i skoven eller vil mærke stemningen på havnen. Her er ikke langt til skole, daginstitution, foreningsliv og aktiviteter. 

Stisystemet omkring Kongeåhaven er trygt forbundet med skole, indkøb og resten af Nivå via en viadukt under Kongevejen. 

Det giver en nem og sikker hverdag for hele familien, hvor børn trygt kan cykle til og fra legekammerater, fritidsaktiviteter mm. 

Få overblik over Kongeåhaven  i vores katalog

Download katalog